Sommerferien er over for de fleste, men vi håper vi har flere måneder forran oss med bare veier og flott høst vær.

Vi i styret i Vestfold avd har også hatt litt sommerferie, men samles snart for og sette opp noen datoer og events for høsten 2013.

I første omgang vil vi informere om et par ting som skjer i distrike vårt. Begge arrangementene er utenfor vår regi, men retter seg mot oss som medlemer i BMWCCN.

BMWCCN Østfold er med på en arangement i regi av NAF avd. Sarpsborg. Noen av våre medlemer i Vestfold har tenkt seg over fjorden. Det blir felles avreise fra kaia i Horten kl 09.00 Lørdag morgen. 31.08 Les mer om arrangementen på Østfold sin siden. Skulle dette virke interesangt sleng deg med på Felleskjøring!

Føler du ikke for og ta båt denne dagen er det også et alternativ man kan delta på. Hos en gammel 02 ringrev i Larvik. For andre/tredje året på rad arrangerer Finn Erik Olafsen et uformelt garasjetreff  i Gamle Ravei 338. Her er alle velkommene, eneste krav er at man har et bilmerke hjemmehørende på denne siden av Atlanter´n. Her kan man ta med en venn som kjører alt fra P1800 til 240Z.

Hos Finn Erik blir det kaffe, kakker og kjenne jeg har rett fyrer han opp grillen cirka kl. 12.00! 🙂

 

Håper noe av dette kan være interesangt, som nevnt kommer vi tilbake med mer av høstprogrammet for BMWCCN Vestfold først i September.

 

mvh

Styre i BMWCCN Vestfold

 

ved Kristian Tangen